Garanție


Termenul de garanție a produselor ARILLU este de 30 zile din data procurării.

Remedierea gratuită a deficienților apărute la produs, înlocuirea gratuită sau restituirea contravalorii produsului în cadrul termenului de garanție, deficiențe care nu sunt imputabile cumpărătorului, se face necondiționat de către vânzător în termen de 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamației cu respectarea condițiilor de retur produs.

Garanția se acordă în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos. Pentru a beneficia de pe urma garanției prezentați produsul în magazinul de unde a fost procurat împreună cu bonul de casă.

Important.

Nu este acordată garanția pentru defecțiuni care nu survin din vina producătorului, precum topirea, arderea, ruperea, zgârierea, pătarea sau alte defecte cauzate de utilizarea necorespunzătoare de către cumpărător.

Întreținerea.

Pentru a beneficia de garanție pentru produsul procurat respectați următoarele recomandări:

- spălarea numai cu mâna la temperatura maximă de 40 C,

- a nu se spăla în orice tip de mașină,

- evitați stoarcerea produsului,

- a nu se curăța chimic,

- este interzisă folosirea detergenților lichizi, deoarece aceștia conțin solvenți care atacă materialul de bază.

Articolele din piele presată - se curăță cu o cârpă moale sau cu o perie fină. Petele de grăsime sau alte impurități se îndepărtează cu o cârpă moale din bumbac înmuiată în soluție de detergent lichid dizolvat în apă, detergentul nu trebuie să conțină clor sau înălbitor și să aibă o concentrație de 1-2 %.

Este contraindicată aplicarea unei soluții de detergent lichid direct pe produsul cu fețe din piele, deoarece poate decolora, lăsa pete sau distruge în întregime produsul.

Articolele din piele ecologică - se curăță de praf cu o cârpă uscată. Petele pot fi îndepărtate cu o cârpă înmuiată în soluție de detergent lichid dizolvat în apă. Detergentul nu trebuie să conțină clor sau înălbitor și trebuie să aibă concentrația de 1-2 %.

Articolele cu fețe textile - se recomandă a fi purtate pe timp uscat. După fiecare purtare, se vor curăța de praf cu o cârpă uscată. Petele de ulei sau de grăsime pot fi îndepărtate cu soluții pentru pete, destinate materialelor textile.

Articole cu fețe din lac, piele metalizată - se curăță cu o cârpă moale, uscată.

Uscare și depozitare - Produsele se vor usca natural, la temperatura camerei. Este recomandat ca gențile și poșetele să se depoziteze fiind umplute cu hârtie sau materiale textile moi, pentru a li se menține forma.

Nu forțați uscarea la radiator, foc, cu uscătorul de păr sau cu altă sursă directă de căldură. Evitați depozitarea lângă surse de căldură sau mediu umed, dar și acțiunea directă a produselor petroliere, precum și a solvenților organici.