Livrare gratuită

Livrarea în Chișinău și suburbie.

Livrarea produselor în Chișinău și suburbie este efectuată în regim de curierat în perioada de 1-3 zile.

Daca comanda dvs. este aproape de o suburbie a or. Chisinau și avem o livrare în această regiune, plus distanța până la dvs. este de 5 - 10 km, atunci comanda poate fi livrata de către curier.


Curierul vă telefonează când este în apropiere, și în perioada de timp indicată în comandă după posibilitate.
Dacă adresa de livrare se modifică pe parcursul zilei preconizate pentru livrare rugăm să ne informați prealabil cu 1-2 ore.

Livrarea produselor în weekend sau zile de sărbătoare este efectuată doar printr-o înțelege prealabilă.

Uneori pot interveni mici schimbări în orar din cauza condițiilor meteo, orelor de vârf, defecte la mijloacele de transport sau imposibilitatea de a găsi persoana la adresa indicată.


Livrarea în raioane și localități


Livrarea produselor cu livrare în raioane și localitățile din țară se efectuează prin Poșta Moldovei în decursul a 3 - 5 zile la oficiul postal care vă deservește conform adresei indicate în comandă.
Adresa pentru livrare poate fi modificată în momentul confirmării comenzii, în cazul când Dvs. vă este mai comod să primiți coletul la o alta adresa decat cea indicata in comanda.


Produsele sunt ambalate în colet ceea ce garantează ajungerea produselor către dvs. în siguranță și fără defect.


În momentul ajungerii coletului la oficiul postal dvs. veți primi un apel de la posta sau un mesaj sms pe numărul de telefon mobil pentru a ridica coletul.


! Atenție ! Culoarea produsului comandat poate fi diferită ca nuanță, ceea ce este inevitabil din cauza folosirii diferitor tipuri de dispozitive de vizualizare cum ar fi: monitoare TFT / LCD / LED, laptop-uri și telefoane mobile pe care fiecare persoană își ajustează luminozitatea, contrastul și gama de culori după preferință.